Inpolitix.com - il tuo profilo politico

Inpolitix.com - il tuo profilo politico

Валенсия - Среща-дискусия с български евродепутати

Валенсия - Среща-дискусия с български евродепутати

Скъпи приятели от българската общност във Валенсия и региона,

Българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и Ева Паунова имат удоволствието да Ви поканят на среща-дискусия във Валенсия на 29-и октомври 2016 г. (събота) от 19.00 ч. в сградата на Partido Popular на адрес Carrer de Quart, 102, 46008 València.

Ще се радваме да обсъдим актуални политически теми от Европа и България, както и всякакви други въпроси, които Ви вълнуват.

• Мария Габриел е ръководител на българската делегация в Групата на ЕНП и заместник-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент. Тя е член на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи, Комисията по външни работи и Комисията по правата на жените и равенството между половете.

• Ева Паунова е член на Комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисия по икономически и парични въпроси. Тя работи по теми, свързани с икономическите политики, подкрепа и финансиране на предприемачите, качественото образование, както и вътрешния пазар и защитата на потребителите. В последните три години тя е провела над 10 срещи с българските общности в Мадрид, Сеговия, Валенсия, Хатива, Енгера, Муро де Алкой и околните градове и е открила учебната година в три български училища в Испания. В България Паунова има информационни центрове в Стара Загора, Хасково и Велико Търново.

Очакваме Ви на 29-и октомври!

За повече информация и потвърждение, моля пишете на: eva.paunova-office@ep.europa.eu.

Condividi

      

Commenti