Inpolitix.com - il tuo profilo politico

Inpolitix.com - il tuo profilo politico

Мадрид - Среща-дискусия с български евродепутати

Мадрид - Среща-дискусия с български евродепутати

Скъпи приятели от българската общност в Мадрид и региона,

Имаме удоволтвието да Ви поканим на среща-дискусия, която организираме заедно с колегата ми Андрей Ковачев в петък, 4 ноември 2016 г., в 18.00 ч. в офис на Partido Popular в Мадрид на адрес Calle de Oruro, 6, 28016.

Вярвам, че това е чудесна възможност да обсъдим актуални теми от България и Европа, външна политика на ЕС, финансиране на предприемачите, качествено образование, българските исторически общности зад граница, както и новата диаспора, подобряване на достъпа до качествено здравеопазване в Европа, както и всички други въпроси, които Ви вълнуват.

В последните три години осъществихме редица срещи с българските общности в Мадрид, Сеговия, Валенсия, Хатива, Енгера, Муро де Алкой и околните градове.

• Eva Paunova е член на Комисия по вътрешен пазар и защита на потребителите и Комисия по икономически и парични въпроси. В България Паунова има информационни центрове в Стара Загора, Хасково и Велико Търново.

• Andrey Kovatchev е член на Председателството на Европейския парламент, комисията по външните работи и комисията по околна среда, обществено здраве и безпопасност на храните и подкомисията по права на човека на Европейския парламент. Той има местни офиси в София, Пловдив, Кюстендил, Търговище и Плевен.

Очакваме Ви на 4-и ноември!

Моля, потвърдете присъствието си на: eva.paunova-office@ep.europa.eu.

Condividi

      

Commenti